ABOUT ME
CONTACT ME

Hoi! Leuk dat je er bent! Kijk gerust lekker rond! Zal ik me voor je verder gaat nog wel even voorstellen? Wel zo netjes toch?

 

Ik ben Michelle, maar noem me gerust Mies. Ik ben 22 jaar oud, en ik ben dol op eten en sporten! En als je nou denkt dat ik de standaard fitgirl ben, you are wrong! Ik beweeg graag, maar raak niet in paniek als ik een training mis. Ik eet graag, en ik leef absoluut niet op sla en water.

 

Ik doe voornamelijk aan hardlopen, maar vul dit aan met triatlon en obstaclerunning. Ik heb meerdere marathons gelopen, en heb ook een Ironman 70.3 gedaan. Ik loop wel eens mee met een Spartanrace of de OCR Series van Strong Viking en ik ben in oktober 2019 naar het WK Obstaclerunning in Engeland geweest. Ik hou van grote evenementen zoals de Zevenheuvelenloop in Nijmegen, maar ik neem ook graag deel aan de kleinere loopjes bij mij in de buurt. Ik woon in Drenthe, en hier worden gelukkig en hoop leuke loopjes georganiseerd. Je kunt op mijn blog dan ook van alles verwachten over hardlopen. Van raceverslagen, tot trainingen en reviews.

 

Naast sporten, ben ik gek op eten! En de meest ongezonde dingen vind ik vaak het lekkerst, maar met het vele sporten, is dat niet altijd handig. Ik ben altijd extra blij als ik iets kan vinden wat gezond en erg lekker is. Dat gebeurt gelukkig steeds vaker. Ik probeer hierin een goede balans te vinden. Ik eet niet volgens hele strenge regels, en als ik zin heb in een zak chips, dan mag dat van mezelf ook prima.

 

Ik hou niet alleen van eten, maar ook van eten koken. Ik ben geen professionele chef en het eten wil nog wel eens aanbranden of nergens naar smaken, maar ik beleef wel veel plezier aan koken. Ik gebruik hiervoor geen moeilijk verkrijgbare ingrediënten en ook geen moeilijke recepten. Het moet wel leuk blijven natuurlijk. Op mijn blog zal ik ook recepten delen. Deze recepten zullen makkelijk en lekker zijn!

 

Ter ontspanning lees en wandel ik graag. Ik kom graag in de natuur en kan uren struinen in de boekenwinkel. Ik reis graag, mijn favoriete manier van reizen is roadtrippen. Hierover zul je af en toe ook wat voorbij zien komen.

 

Ik hoop je hier nog vaak te mogen verwelkomen om je te inspireren en te vermaken! Mocht je vragen hebben, stel ze gerust! Tips zijn ook altijd welkom! En mocht jij het leuk vinden om een introductie over jezelf te geven, stuur me dan vooral een mailtje of een berichtje op insta! Mocht je het handiger vinden, kan je ook reageren op mijn eerste blog.

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com